Известие

Collapse
No announcement yet.

Обезвъздушавне на спирачки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обезвъздушавне на спирачки

Колегите, как мога да си обезвъздуша спирачките, щото има нужда количката, педала омеква и вече не спира както трябва. Нали мога да го направя сам, без да ходя на майстор ?
    Alfa Romeo 146, boxer

даже и майсторите го праат по двама
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Съветвам те да не си играеш сам със спирачките. По-добре иди на майстор. Точно при спирачките грешките са фатални .
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първо виж дали няма някъде пробив в системата,демек дали нивото на спира4ната те4ност е нормално,след това даваи нататак.Процеса е следният: Намираш някои да ти помага,сваляш наи-дале4ното колело от помпата-задно дясно и казваш на 4овека да помпа няколко пати на педала и да го задаржи,отвиваш леко пробката и пак завиваш.И така няколко пати докато спре да излиза въздух с маслото.След това повтаряш тази процедура и с другите колела,като реда е от наи-дале4ното кам наи-близкото до помпата.Ако не си го правил никога и не си сигурен 4е ще се справиш,отиди на маистор.Успех П.П Не забравяи да провериш дали не ти изти4а спира4на те4ност от ниакаде!
        Alfa Romeo 145 QV 2000

Comment

Благодаря за кометнарите колеги, бих отишъл на сервиз, но когато ми сменяха маслото и филтрите и споменах на майстора, 4е искам да ми обезвъздуши спирачките тои ми се изсмя. И аз реших, че е защото е елементарно. Иначе като малък съм помагал на баща ми да обезвъздушава спирачките на ладата и знам, че не е нещо сложно
          Alfa Romeo 146, boxer

Comment

Working...
          X